مشاوره حقوقی رایگان - دفترخانه رسمی .. زمین مسکونی

سلام. فردی هستم مقدار 600متر زمین مسکونی از فردی در سال 79 خریداری نمودم که مالکم سند عادی داشته ولی در لیست نوبت دهی اداره ثبت اسناد و املاک بوده که طبق همان شماره ثبت وکالت بلاعزل بنام بنده کرده اما مالک بنده از خانمی خریداری کرده که به ارث برده بود لذا بعد از ده سال بجای اینکه زمین رو بنام مالک بنده یا اینجانب که وکالت رسمی داشتم ثبت کند تمام زمین رو بنام پسرش در همان دفتر اسنادی رسمی که وکالت به اینجانب داده بود و حاضر به انتقال سند نمی باشد و از طرفی مالک اینجانب فوت نموده و مالک اصلی که همان خانم بوده هم از دنیا رفته لذا پسرش حاضر به انتقال سند نیست لطفا مرا راهنمایی کنید. سوال آیا دفتر خانه رسمی مجاز است وکالتی را که خود به شخص داده ابطال نموده و بدون هماهنگی آنرا بنام شخص دیگری ثبت کند؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام وکالت با فوت هریک از طرفین از بین می رود شما می توانید علیه ورثه اقدام کنید