مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام. زوج دادخواستهای تمکین متعددی را مطرح کرده که باتوجه به زندگی مشترکی که داشتیم تمام آنها رد شده اکنون من باتوجه به آرای ردشده الزام به تمکین زوج دادخواست نفقه داده ام شورای حل اختلاف حکم به پرداخت نفقه من داده است اما شعبه اول باتوجه مواد1102و1106حکم به رد دعوی نفقه من داده و حکم قطعی داده است اکنون آیا این رای درست صادر شده و چه باید کرد چون رای قطعی است؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام برای نفقه علاوه بر اینکه در تمکین زوج هستید باید ثابت نمایید که به شما خرجی نمی دهد و یا اینکه از منزل اخراج کرده است و ...