مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام. پدر بنده 4 سال پیش فوت شدن. 4 تا خواهر هستیم و هنوز هیچ تقسیمی انجام ندادیم. دوتا مشکل وجود داره. یک اینکه دوخواهرم با سهم یک هشتم مادرم مخالف هستند و نمیخواهند حقش را بدهند. و برای تقسیم مال همکاری نمیکنند. دوم اینکه در یک ملک پدریم خواهر و همسر ایشان سالهاست بدون اجاره و قولنامه نشسته اند‌. من برای گرفتن حق خواهر و مادرم از دو خواهر دیگر چطور میتونم اقدام کنم؟ سپاس

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام ابتدا انحصار وراثت بگیرید و سپس دادخواست تقسیم ترکه بدهید و هر ذینفعی از جمله شما و یا خواهرتان و یا هردو می توانید اینکار را بکنید