مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی و اعسار در پرداخت مهریه

باسلام
دوسال پیش ازهمسرم توافقی جداشدم و روی پرداخت 110سکه برجی یک سکه توافق کردیم یکسال بعد درنابسامانیهای بازار ورشکست شدم ومجبور شدم کارم راتعطیل کنم و کلی چک برگشتی دارم درحال حاضر دوماهه نتونستم سکه پرداخت کنم و همسرسابقم نیز با کم کردن یک سکه درماه مخالفت میکند،آیا اگربخاطر مهریه به دادگاه خوانده شوم بدهیه چکهای برگشتیم هم رو میشود و اعمال میگردد؟!

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام مهریه ارتباطی با چک های برگشتی شما ندارد و به هرکدام در صورت مطالبه جداگانه رسیدگی خواهد شد