مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

سلام
من مبلغ 3 میلیون تومان بدهکار میباشم
شاکی از طریق شورای حل اختلاف اقدام کرده و رای قطعی صادر شد و 10 روز مهلت اعتراض هم تمام شد و من درخواست اعسار نکردم
الان شاکی میتونه حکم جلب بگیره؟
یعنی از زمان رای صادر شده میشه حکم جلب منو بگیره یا باید زمان بگذره
ضمنا شاکی میتونه فک قفل بگیره؟
یعنی اگر کسی خونه نباشه و در خونه رو باز کنند؟
میشه راهنمایی کنید
یا فقط میتونه حکم جلب بگیره؟
تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما تا 30 روز پس از ابلاغ اجراییه برای اعسار زمان دارید و بعد از ان هم با معرفی کفیل باز هم می توانید اعسار بدهید و در صورت عدم اعسار اگر از شما اموالی شناسایی و توقیف نشود حکم جلب صادر خواهد شد و ورود به مخفیگاه و شکستن قفل و ... نیاز به حکم خاص و شرایطی دارد