مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام من عابر پیاده بودم ماشین از پشت سر به اینجانب برخورد نمود و نقش زمین شدم و آسیب از دست پا صورت دیدم و پس از برخورد متواری شد سپس مردم زنگ زدن 110و اورژانش و من را بردن بیمارستان و بخاطر اینکه راننده خودرو را پیدا کنن تو صورت جلسه نوشتن تصادف درگیری بدون اینکه من خبر داشته باشم و صورت جلسه رو از گفته اونها نوشتن بدون امضا من و رییس کلانتری تایید کرده تصادف و 3تا شاهد اومدن کلانتری شهادت دادن گفتن دیدیم که ماشین برخورد کرد متواری شد آیا قاضی رای به نفع من صادر خواهد کرد یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
گزارش مامورین جزو ادله نیست وشما باشهادت شهود می توانید ادعایتان رااثبات کنید وازمامورهم بخاطر گزارش خلاف واقع مب توانید شکایت کنید دربازرسی و دادسرای نظامی

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

با سلام
اگر صحت شهادت شهود نزد قاضی اثبات شود بله