مشاوره حقوقی رایگان - نقل و انتقال مال توقیف شده

با سلام ببخشید من ملکی رو در فروردین 97توقیف کردم و بعد الان که برای اجرای حکم خواستم اقدام کنم فردی ادعا کرده که با مبایعه نامه در خرداد 97 خریده و در مبایعه نامه تاریخ زدن که 14خرداد ثبت کدرهگیری شده و بعد در بند این مبایعه نامه خودشون قید کردن که این با قولنامه عادی در اسفند96 فروخته شده یعنی قبل از توقیف من. به همین خریدار که ادعا میکند ...خواستم بپرسم آیا الان جریان به ضرر من هست و به نفع آنها یا برعکس ممنون پاسخگو باشید.

پاسخ ها :

علي اكبر يونسي

جناب آقای علي اكبر يونسي :

سلام
در هرصورت باید شکایت دخالت در اموال توقیفی صورت بگیرد تا در تحقیقات مشخص شود تاریخ واقعی معامله کی بوده است

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام خریدار میبایست اقدام به طرح دادخواست اعتراض ثالث جهت رفع توقیف ملک بکنه که با توجه به تاریخ مبایعه نامه دارای کد رهگیری امکان موفقیتش بسیار ضعیفه و صرف ادعای خرید در سال قبل دادگاه رو مجاب نخواهد کرد و لذا جریان به نفع شماست.