مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت از صاحبخانه یا همسایه!؟

با سلام. مستاجر طبقه 3 یک ساختمان 5 طبقه که کلا 5 واحد هستم. در تاریخ 6 فروردین در سفر مطلع شدیم که از سقف طبقه اول آب زیادی چکه میکند. چون طبقه دوم خالی از سکنه است احتمال خرابی از واحد 3 و یا بالاتر بود. بعد از برگشت فوری از سفر و ورود به منزل با خسارت شدید به خانه و وسایل مواجه شدیم. از سقف آب زیادی در حال ریختن بود و آب به طبقات زیرین نفوذ کرده بود. بعد از اینکه مالک طبقه 4 (مدیر ساختمان) روز بعد علی رغم مطلع بودن از قضیه از سفر برگشت ، بدون هیچگونه پیگیری از خسارتی که به سایرین وارد کرده به تعمیر پارکت های واحد خود پرداخت... ظاهرا آب از داخل ماشین لباسشویی‌ به طبقات زیرین نفوذ کرده بود. بعد از تحمل 30 روز رطوبت و بوی نم شدید ... صاحبخانه بنایی مختصری‌ کرد و همچنان تا 40 _50 روز دیگر در خاک و بوی رطوبت‌ و منزل گذراندیم تا بعد از خشک شدن
سطوح نقاشی شود که البته چون به اتمام قرارداد نزدیک میشدیم‌ سرباز زد. تاکنون 4 ماه از این حادثه گذشته و موعد اتمام قرارداد رسیده ...سوال بنده این است. اول اینکه خسارت لوازم خانه من بر عهده چه کسی است و آیا بعد از گذشت 4 ماه میتوانم دادخواست بدهم؟
دوم اینکه با وجود این مشکلاتی که از هر لحاظ (روحی و مادی) متحمل شدیم آیا صاحبخانه میتواند اجاره کامل را مطالبه کند ؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

دو پرسش اول بلی و پرسش سوم نیز بله چرا که رابطه شما در دو مورد نخست قراردادی و در مورد اخیر غیر قراردادی است

پرسشگر :

با سلام و احترام.
بنده متوجه نشدم که از چه کسی باید درخواست‌ خسارت کنم ؟

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

شماازکسی که باعث خرابی اثاثیه ومنزل شما شده بدون محدویت زمانی میتوانیددادخواست مطالبه خسارت بدهید ودرمورداجاربهابنظرمیرسدارتباطی باموجرنداردمگرمالک دراین خصوص مقصرباشد که بنظرمیادنیست.

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
از شخصی که خسارت وارد کرده است. ودر خصوص گذشت زمان هم بهتر بود برای میزان خسارت تامین دلیل میکردید در حال حاضر میزان خسارت و اثبات آن به عهده شماست

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با نظر همکارم جناب بلوری موافقم.یاالله