مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

یک زمین کشاورزی 6000 متری هست که سند دارد و حالا وراث قصد فروش دارند اما دونفر نمیخوان بفروشن از چندین جا سوال کردم میگن که میتونی 2000 متری که به دونفر میرسه رو نگهداری و برای 2000 مترت به نام خودتون سند بگیرید اما تعداد انگشت ‌شماری میگن نمیشه
زمین زراعی (برنج) 6000 متری سند دارد میتوانم برای 2000 متری که به من میرسد سند مالکیت بگیرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. به موجب ماده 598 قانون مدنی هر شریک المال می تواند هر وقت بخواهد تقاضای تقسیم مال مشترک را بنماید مگر اینکه در زمین زراعی ساختمان احداث شده باشد که در این صورت به موجب رای وحدت رویه شماره 48 امکان تقسیم وجود ندارد. اما اگر زمین موجود فقط کشاورزی باشد امکان تقسیم وجود دارد و دادگاه تقسیم را فقط نسبت به سهم شما به عمل می آورد و سهم شما افراز شده و برایتان سند مالکیت صادر میگردد.