مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند مالکیت

با سلام و وقت بخیر. پدر بنده در سال 80 طبق یک اقرارنامه ، خانه و حدود 3000 متر مزرعه کشاورزی را در حضور برادرانم بمن انتقال داد تا در قبال نگهداری از ایشان ، بعد از مرگ ایشان به من تعلق بگیرد. بعد از فوت ایشان خواهرانم اعتراض کردند و شکایت کردند اما دادگاه رای به نفع من صادر کرد. و من مزرعه خود را گرفتم ولی آن زمان برای روستا سند صادر نمیشد تا سند برای خانه بگیرم. حالا برای گرفتن سند نیاز به امضای برادرانم دارم چون محدوده را داخل اقرارنامه مشخص نکردند. و برادرانم حاضر به امضا نیستند . چکاری باید انجام دهم ؟ می توانم با همان اقرارنامه ملک را بفروشم؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام باید مدارکتان کامل بررسی شود. چون اقرارنامه به مالیت فرزند پس از وفات مانع از سهم الارث بقیه فرزندان نمیشود لذا مدارک باید دقیقا بررسی شود.