مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام

با سلام بنده به خانم وکالت دادم ولی خونه بنده را به اسم خودش کرده و سند تک برگ گرفته چکار می شن کرد هر روز با من بحث می کنه

پاسخ ها :

سميه  اسدي اقبلاغي

سميه اسدي اقبلاغي :

استان :

سلام شما زمانی که در جهت اجرای امری به شخصی وکالت رسمی اعطا مینمایید بعد از انجام مورد وکالت توسط ان شخص در صورتی که عمل وی در حدود اختیارات ثبت شده در وکالتنامه باشد هیچ گونه اعتراضی نمیتوانید نسبت به این امر داشته باشید