مشاوره حقوقی رایگان - طلب مهریه

سلام وقت به خیر. شوهر من خانه و ماشینو به نام بچه کرده. آیا من میتونم مهرمو از اونها بردارم. اگه نه پس چاره چیه؟ اون هر وقت بخواد میتونه اونارو بفروشه هر کاری بکنه که؟ ممنون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر با اطلاع از اینکه شما میخواهید مهریه رو مطالبه کنید اقدام به این کار کرده باشد می توانید به اتهام قصد فرار از دین از وی شکایت و تقاضای توقیف اموال را کنید و یا با اظهارنامه به شوهرتون معامله را فسخ و دادخواست تایید فسخ به علت فرار از دین را به دادگاه بدهید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. مطابق قانون معاملات یک سال قبل همسرتون قابل استعلام هست و در صورتی که مالی نمانده باشد که کفایت مهریه شما را کند، شما می توانید شکایت کیفری فرار از دین علیه همسرتون مطرح کنید.