مشاوره حقوقی رایگان - فروش منزل

با سلام. ما برای فروش منزل خود شرایطی را در قولنامه نوشتیم که به این ترتیب است یک سوم مبلغ الان، یک سوم مبلغ هنگام سند زدن در ماه بعد، یک سوم هنگام تخلیه 6 ماه بعد.
در ضمن در قولنامه قید کرده ایم در صورتی که تخلیه زودتر از موعد انجام شد خریدار موظف است الباقی مبلغ ملک را پرداخت نماید. الان ما برای خرید ملک بعدی دچار مشکل شده ایم. به نحوی که فروشنده ها می گویند 10 درصد هنگام سند زدن باقی می ماند. ما میخواهیم پول بیشتری را زودتر از موعد 6 ماه آینده از خریدار بگیریم تا بتوانیم ملک بخریم.
پیشنهاد خریدار ملک ما این است که شما خانه را سر موعد به اسم من بزنید تا من قسط سوم را بدهم، و خانه را به اسم خودتان به مستاجر دهید تا به اندازه مبلغ رهن منزل هم شما از پول بردارید. می ماند یک ششم پول منزل که من شش ماه آینده آن را به شما خواهم داد. حال سوال این است که چه تضمینی وجود دارد که با توجه به این که ما سند را به نام ایشان بزنیم و منزل را بنا به پیشنهاد ایشان خودمان به مستاجر بدهیم، ایشان یک ششم مبلغ منزل را به ما شش ماه آینده بدهد؟ چه مشکل حقوقی در این زمینه پیش خواهد آمد؟ آیا می توان خانه ای که به اسم شخص دیگری شده ما به مستاجر بدهیم ؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام وقتی شما سند را انتقال دادید دیگر مالکیتی ندارید و نمی توانید به عنوان مالک به اجاره بدهید و امکان شکایت کلاهبرداری وجود دارد