مشاوره حقوقی رایگان - سند آماده نیست

با سلام ما یک آپارتمان برای خرید دیدیم 2سال ساخت هست سند آماده نشده گفت دو هفته دیگه آماده میشه ولی آسانسورش کد نداشت به نظرتون اگه بگیرم سندش آماده میشه گفت کد رو گرفتیم نچسبوندیم و اطفا حریقم گرفتیم گفت پول خلافشو نداشتیم اگرنه 2 سال پیش می دادیم سند رو میگرفتیم به نظرتون سند آماده میشه آپارتمانشم مشهد هست.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام لازمه سند پایان کار بهره برداری و صورت مجلس تفکیکی است اگر اینها باشد امکان سند زدن فراهم است