مشاوره حقوقی رایگان - برخورد با درب خودرو در پارکینگ

در پارکینگ، خودرو من در کنار یک خودرو دیگر قرار داشت، در لحظه ای که من شروع به حرکت کردم، مسافر خودرو بغلی درب را برای نشستن باز کرد و موجب برخورد به خودروی من و ایجاد خسارت شد. مقصر کیست؟

مسافر مدعی است چون در حال نشستن بوده و خودرو آنها متوقف بوده من مقصر هستم

اما من معتقدم که من قبل از باز کردن درب حرکت کرده بودم و مسافر بی دقتی کرده است (چون خودرو من حدودا 10 سانت از خودرو بغلی جلوتر قرار داشته). علاوه بر اینکه شنیده ام که در پارکینگ مسافر باید مراقب شروع حرکت خودرو ها باشد.

پاسخ ها :

احمد نورانی

جناب آقای احمد نورانی :

باسلام
بنظر میرسد که این امر نیاز به نظر کارشناسی دارد بعبارتی بعد اقامه دعوا از جانب زیان دیده دادگاه برای شناسایی مقصر یا مقصران امر را به کارشناس مربوط ارجاع میدهد