مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد خریدار در پرداخت وجه و درخواست اینجانب جهت فسخ قرارداد و ضرر و زیان

با سلام و احترام
یک واحد آپارتمان را اینجانب فروخته و یکی از شروط در مبایعه نامه پرداخت 150 میلیون تومان نقداً در مورخه 5/5/97 از طرف خریدار به فروشنده بوده و تحویل واحد از طرف فروشنده به خریدار، ولی در تاریخ ذکر شده خریدار در مشاور املاک حضور پیدا نکرده و از تحویل واحد خوداری نموده (که این مهم در مشاور املاک صورتجلسه گردیده با حضور سه شاهد) و هم اکنون که سه روز از زمان دریافت گذشته مبلغ را پرداخت ننموده است، از طرفی در مبایعه نامه این گونه ذکر شده (در صورت عدم تامین وجه یا هر دلیل دیگر که النهایه منجر به عدم پرداخت چک و یا چک های مذکور در ماده 3 این قرارداد در خصوص پرداخت ثمن معامله گردد خیار فسخ برای فروشنده ایجاد میگردد و فروشنده حق فسخ معامله را دارد) در عین حال یکی از مفاد ماده 3 مبایعه نامه پرداخت نقدی 150 میلیون تومان به اینجانب در تاریخ پنج مرداد بوده که سه روز از آن زمان تاکنون سپری شده، از طرفی در بند توضیحات آمده وجه التزام عدم اجرای مفاد مبایعه نامه از سوی هر کدام از طرفین بیست درصد ثمن می باشد، با توجه به بندهای مفاد مبایعه نامه اینجانب میتوانم تقاضای فسخ قرارداد و ضرر و زیان بنمایم و یا فقط تقاضای ضرر و زیان
با تشکر

پاسخ ها :

نسرين  بختياري

سرکار خانم نسرين بختياري :

با عرض سلام. در صورت لزوم تماس حاصل فرمائید و توضیح دهید