مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت وظیفه ذاتی با وظیفه قانونی

سلام وظیفه ذاتی با وظیفه قانونی آیا هر دو یکی هستند؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام و سپاس منظورم این هست که اصطلاح وظیفه قانونی و وظیفه ذاتی هر دو یک معنی دارند؟
معنی آنها چیست؟

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

وظیفه ذاتی ربطی به قانون نداردمثل ولایت پدرنسبت به فرزندکه قانون نمیتوانددآنراازپدربگیردودرقانون صرفا توضیحات تکمیلی میدهدیامثل تمکین زن ازمرد.اما وظیفه قانونی وظیفه ای است که قانون برای نظم عمومی مثل حکومت نظامی

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
پرسشگر محترم
این عناوین کجا استعمال شده امکان دارد با مصداقی که برای شما اتفاق افتاده بیان فرمایید.

پرسشگر :

در باعث روزمره و حقوقی زیاد به چشم میخوره مثلا وظیفه پلیس در دستگیری مجرم قانونی هست یا ذاتی؟

پرسشگر :

در مباحث حقوقی و سیاسی زیاد به چشم میخورن این اصطلاحات

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

خير يكي نيست وظيفه قانوني وظيفه اي است كه به موجب قانون بر عهده شما ميباشد و در صورت نبود قانون وظيفه نيز از بين ميرود ولي وظيفه ذاتي هميشه بوده و خواهد بود