مشاوره حقوقی رایگان - جرایم پزشکی

باسلام
بنده یک دخترِ دو ماهه دارم که مشکلِ قلبی ای دارند که بنابر نظر 3پزشک متخصص قلبِ اطفال و یک جراح نیاز به عملِ قلب تا حدّاکثر 5 یا 6 ماهگی دارند.
در زمانِ جنینی ((4 و نیم ماهگیِ بارداری)) به دلیلِ آنکه فرزندهای قلبی ام یکی سقط و دیگری زایمانِ زودرس شده بودند بنابر نظرِ متخصصِ زنان اِکویِ قلب انجام دادم و دکترِ متخصص قلبِ اطفال گفت: همه چیز نرمال است.
ولی اکنون که از 3 پزشکِ متخصصِ اکو سوال نموده ام مشکلِ فرزندم در جنینی هم باید مشخص میشده ولی به دلیلِ بی مبالاتیِ پزشک مشخص نشده و اِکویِ جنینی را مشاهده نمودند و گفتند: اِشتباه از پزشک بوده که همه چیز را نرمال عنوان کرده است.
سوالم اکنون این است که با توجّه به اینکه من در یک شهرستانِ کوچک هستم و پزشکِ اطفال در زمانِ تولّد متوجّه ی صدایِ اضافیِ قلب نشده بودند و در بیست روزگی به صورتِ کاملاً اِتّفاقی توسّط یک پزشکِ اطفالِ دیگر صدایِ اِضافی شنیده شد و دستورِ اکویِ نوزاد صادر شد و رَوندِ درمان پیگیری و قرص های مشکلِ قلبی تجویز شد؛آیا میتوانم از پزشکی که در دورانِ جنینی چنین مشکلِ واضح و حادی را مشخص ننموده اند شکایت کنم، چرا که اگر من به صورتِ اتّفاقی به این مشکل پِی نمیبردم ممکن بود به دلیلِ اینکه بیماریِ دخترم دارایِ علایم نیست((علایمی:شاملِ کبود شدنِ ناخن و دور دهان)) بر اثرِ درمانِ دیر هنگام و عملی که واقعاً از نظرِ پزشکان زیرِ شش ماه لازم است ((زیرا اگر عمل نشود منجر به نارسایی قلبی و فشار ریوی میشود و آنوقت حتماً باید پیوندِ ریه و قلب برایِ ادامه ی زندگی صورت گیرد)) زندگیِ فرزندم به مخاطره می افتاد ؛ آیا چنین پرونده ای نتیجه ای در پِی دارد؟

پاسخ ها :

نسرين  بختياري

سرکار خانم نسرين بختياري :

با عرض سلام برای توضیح بیشتر در صورت لزوم تماس حاصل فرمائید