مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزينه های دختر از طرف پدر

سلام من ٢٣ سالمه و مجردم پدرم فقط حدود ٥ ساله كه خرجی منو داده جديدا زن گرفته و يك ماهی هست كه خرجی منو قطع كرده بازنشسته صنايع دفاع هم هستش حقوقشم كلا يك ميليونو سيصده چون بقيش بابت قسطاش كم شده
من الان بايد چكار كنم كه اين آقا خرجی منو بده؟ برای اقدام قانونی از كجا بايد شروع كنم ؟ كجا برم؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام میتوانید از طریق شورای حل اختلاف محل دادخواست مطالبه نفقه بر علیه پدرتان داده و شورا بر اساس وضعیت مالی ایشان از طریق کارشناس نفقه شما را تعیین خواهد کرد . هر چند پیشنهاد میگردد با پدرتان از را دوستی و مسالمت امیز موضوع را حل وفصل نمایید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما میتوانید دعوای نفقه مطرح کنید