مشاوره حقوقی رایگان - دستور جلب دوباره بازپرس

سلام شکایتی داشتم از همسایه بدلیل مزاحمت و بازپرس در مرحله اول احضارش کرد و برگه احضار به دستش رسیده بود و نرفت و درمرحله بعدی تماس گرفتن جواب داد باز هم نرفت بازپرس دستور جلبشو داد و جلبش کردن بردن بازپرسی و بازپرس فرداش جلسه رسیدگی گذاشت و خودش حضور داشت و در اون جلسه چیزی ارایه نداده بود و اقرار هم کرده بود و دوباره احضارش کرده بودن با برگه به دستش رسید و نرفت الان 12روز شد و بازپرس دستور جلب داد به مامور کلانتری حال سوالم این است چرا دوباره جلبش کردن و همه سند و مدرک هم بابت ایجاد مزاحمت وی محرز شده است و برای من که شاکی پرونده هستم پیام اومد به دلیل عدم حضور متهم /محکوم علیه وقت نظارت تجدید شد خواستم بدونم یعنی چی و بازپرس چه کاری میخواهد انجام دهد وچر ارای نمیدهد. باتشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
احضار وجلب متهم درمرحله تحقیقات مقدماتی دادسرا برای بازجویی و تحقیق از متهم است درپرونده شما هنوز تحقیقات تمام نشده که بازپرس قرارنهایی صادرکند وتازمانیکه تحقیقات تکمیل نشده هرچندبارمیتواند متهم رااحضار وجلب کند تاختم تحقیقات وصدورقرارنهایی