مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مسکونی

باسلام مدت یک ماه قبل ملک خود فروخته ام و در قول نامه قید شده که سند بزنم اما بخاطر مشکلات اداری که در شهرداری بوجود آمده نمیتونم سند بزنم و خریدار رو اطلاع داده ام که سند مشکل داره در اینجا تکلیف چی هست
ضمنا در این وضعیت بازار نصف مبلغ قرارداد داد را نگه داشته و پول را نداده اند

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام بهرحال در تعهد شماست که رفع مشکل بکنی.. اگر خسارت تعیین شده با خریدار حل کن

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام معمولا در مبایعه نامه ها در صورت تاخیر در سند زدن خسارت روزانه تعیین میگردد لذا بهتر است نسبت به حل و فصل موضوع سریعتر اقدام نمایید و چنانچه ممکن نبود با خریدار ملک خود توافق نمایید