مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

با سلام همسر من چندروز پيش خودرويی خريداری كرده كه صفر بوده و اون شخص گفتن كه طَی چندروز آينده به شركت ايران خودرو مراجعه ميكند و خودرو رو از رهن خارج ميكند سند رو به نام همسرم منتقل ميكند همسرم هم پذيرفتن و قولنامه ای دستی نوشتن كه درصورتی كه اين اقا تا تاريخ يه روز ديگه سندرو به نام نزند بايد علاوه بر پرداخت وجه پنج ميليون هم ضرر به همسرم پرداخت كند بعد از چندروز اون اقا زنگ زدن و گفتن شركت قبول نكرده از رهن خارج بشه پس بايد شما ماشين رو پس بديد و طی اين چندروز قيمت ماشين به شدت بالا رفته و اون آقا اصرار به پس گرفتن ماشين رو دارد الان تهديد ميكند اگر ماشين رو پس نديد من از طرف ايران خودرو ماشين رو توقيف ميكند درحالی كه روز اول به همسر من نگفت مشكل انتقال سند وجود دارد و قبول كرده بود و دو قولنامه هم ذكر كردن كه مياد به نام ميزنه ميخواستم بپرسم الان ما بايد چكار كنيم ممنون آيا امكان توقيف ماشين يا پس گرفتن اونو داره؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

متاسفانه امکان پس گرفته شدن از طرف کمپانی هست چون سند رهن‌هست اما میتوانید اگر قرارداد شما بدون ذکر مشخصات خودرو خاصی هست مثلا نوشتید بک دستگاه پراید صفر اما ننوشتید به شماره شاسی و مشخصات فلان ایشان را الزام به انجام تعهد کنید مراجعه به وکیل ضروری به‌نظر میرسد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1-اخذ خسارت واصل پول وتحویل خودرو2- دادخواست با موضوع الزام به انتقال سند بر علیه فروشنده وایران خودرو 3- شکایت کیفری با موضوع فروش مال مرهونه.یاالله