مشاوره حقوقی رایگان - آبروریزی

با عرض سلام و خسته نباشید
پیشاپیش از راهنماییتان ممنونم
همسرم بهمن 96 از شخصی برای مغازه اش بار کفش خرید کرد و همان زمان چک و پولش را داد ولی بار آماده نبود و گفت فردا میفرستم ولی متاسفانه بیش از دو هفته آن هم با مراجعه مجدد همسرم بار را فرستاد ولی همه بارها رو اشتباه فرستاده و همسرم مجبور شد مرجوع کند که هزینه باربری را گردن همسرم انداختن و پول و چکها رو خواست که جای دیگر خرید کند نداد و با چرب زبانی گفتند همینجا بار بخر و همسرم هم قبول کرد و ارسال کل بار تا سه روز مانده به عید طول کشید که متاسفانه چون زمانش دیر شده بود همسرم بیشترشو نتوانست بفروشد و از طرفی به خاطر اوضاع اقتصادی بد یکی از چکهایشان پاس نشد و همسرم از او مهلت گرفت ولی او قبول نکرد و به صورت تلفنی و پیامک تهدید میکرد و فحش میداد و بعد دوستش به مغازه همسرم آمد اینقدر آبروریزی و سر و صدا کرد و یه لحظه مرتب به همسرم نزدیک میشد که همسرم با دست به پیشانیش زد و گفت برو عقب ولی چیزیش نشد و او هم تهدید کرد شکایت میکند
سوال اول آیا همسرم میتواند برای آبروریزی و تهدید از آن شخص و دوستش که به مغازه همسرم رفت شکایت کند قبلا هم پیام تهدیدآمیز به همسرم فرستاده بودن حتی همسرم که تلفنی باهاش صحبت کرده صداشو ضبط کرده که مرتب تهدید میکنه و فحش میده
و سوال دوم آیا او میتواند برا اینکه همسرم به پیشانیش زده و گفته برو عقب ولی هیچ کبودی یا چیز دیگری نشده از همسرم شکایت کند
با کمال تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
الف میتوانید بامعرفی شهود باتهام توهین وتهدید ازش شکایت کنید
ب اگراثارضرب وجرح نداشته باشد به اتهام ضرب وجرح نمیتواندشکایت کند ولی به اتهام توهین میتواندبامعرفی شاهدشکایت کند