مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام، من و نامزدم دو ساله عقدیم، و نامزدم از من تمکین عام میکرده و رابطه هم داشتیم ولی ایشون باکره هستن، حالا داخل دادگاه به کل منکر این شده که حتی تمکین عام هم نداشته، من ده تا شاهد دارم که می اومده خونمون و حتی عکس هم ازش دارم که کنار هم بودیم، آیا با استشهاد و این عکس ها می تونم الزام به تمکینش بگیرم؟شانسی دارم؟؟

پاسخ ها :

پریسا قدیرزاده

پریسا قدیرزاده :

باسلام.اگر همسر شما باکره باشن نمیتوانید الزام به تمکین بدهید چون ممکن از حق حبس خود استفاده کنن.

پرسشگر :

میگن اگر تمکین عام کرده باشه دیگه نمیتونه از حق حبس استفاده کنه؟مگه این تو قانون نیست؟اگر الکیه خب حذفش کنید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر که همسرتان اقرارکندکه تمکین نمیکرده که به ضرر خودش است چون ازنفقه محروم میشه البته اگر بدون عذرموجه تمکین نمیکرده ازنفقه محروم میشه وشما میتوانیددعوای الزام به تمکین رامطرح کنید مگر اینکه خانم هدفش از عدم تمکین استفاده ازحق حبس باشد که بحثش جداست

پرسشگر :

ببخشید یه چیز برا همه واضح نیست،آیا در دوران عقد بعد از استفاده حق حبس در دادگاه بدون اینکه تمکین کنه نفقه شاملش میشه یا اینکه میره دادگاه و میگه من قبلا تمکین نکردم چون حق حبس داشتم و باید نفقه معوقه هم بهم بده؟امیدوارم سوال واضح باشه

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
تا زمانی که زوجه باکره هست حق استفاده از حق حبس خود را داشته و مستحق نفقه نیز خواهد بود.

پرسشگر :

برای درخواست ازدواج مجدد مجبورم الزام ب تمکین بدم،چون اگر الزام ندم ک نمیتونم درخواست ازدواج مجدد بدم؟

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.تمکین عام تأثیری ندارد.یاالله