مشاوره حقوقی رایگان - باسلام معنی رای دادگاه چیست قابل تبدل به فقط جریمه نقدی اگر میشه چقدره؟

باسلام معنی رای دادگاه علیه من برای چه مفهومی دارد؟ بزهکاری وی محرز بوده و مستندا به ماده 608 -641
قانون تعزيرات و تبصره 4 ماده 134 قانون مجازات اسالمی و ماده 66 قانون مجازات اسلامی نامبرده را ازبابت توهين به تحمل پنج ضربه شلاق تعزيری و از بابت مزاحمت تلفنی به پرداخت چهار ميليون ریال جزای نقدی بدل از91روزحبس تعزيری محکوم می نمايد که در مقام اجرا هردو مجازات وفق تبصره 4 ماده 134 قانون مجازات اسلامی اجرا خواهد شد. رأی صادره غيابی محسوب و ظرف بيست روز از تاريخ ابلاغ قابل واخواهی در اين شعبه و سپس ظرف بيست روز قابل تجديدنظرخواهی در دادگاه تجديدنظر تهران میباشد.

پاسخ ها :

بهرنگ  زرندی

جناب آقای بهرنگ زرندی:

با سلام یعنی تمامی مجازاتها را باید تحمل نمایید به استثنا حبس .برای واخواهی یا تجدید نظر خواهی حتما با وکیل مشورت نمایید 09183149800