مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام و وقت بخیر
من از تاریخ 97/06/01 تا زمان صدور حکم از همسرم تقاضای پرداخت نفقه کردم که نفقه تا 31تیر ماه 97 به مبلغ یک میلیون پانصدهزارتومان بود که قاضی از زوج پرسیدند نفقه پرداخت میکنید پرونده رو ببیندم که زوج قبول نکردند گفتند از کجا معلوم من پرداخت کنم زوجه نیان به منزلی که من اجاره کردم قاضی گفت بر ذمه شما هست که پرداخت بشه حالا بعد 31 تیرماه 97 در تاریخ 8مرداد97 50هزارتومان به حساب زوجه واریز شده (زوجه به تازگی متوجه شده و درخواست پرینت حساب کرده ) اگر مرد این پول را داده باشد به عنوان نفقه میتواند بعدا ادعا کند که من در حد توان پرداخت کردم. در صورتی که کارشناس برای زمانی که زوجه از زوج جدا زندگی میکند از قراری ماهی 450هزار تومان به زوجه باید پرداخت کند.
درصورتی که زوج این پول را پرداخت کرده باشد زوجه میتواند به جهت اعتراض آنرا برگرداند به حساب زوج ، از قرار ماهی 400هزار تومان کجا 50هزارتومان کجا.

ممنون که وقت میذارید

پاسخ ها :

بهرنگ  زرندی

جناب آقای بهرنگ زرندی:

با سلام سوال شما نا مشخص است