مشاوره حقوقی رایگان - استعلام حساب همسر برای مهریه

با سلام و وقت بخیر

مهریه من 14 سکه عندالمطالبه و 500سکه عندالاستطاعه و 1368 عدد شاخه گل رز می باشد که تمامی ان را از همسر خود مطالبه کرده ام، ایشان زمینی را در اسفند 96 خریدند و در اوایل اردیبهشت97 شروع به ساخت کردند و هنوز هم مشغول ساخت هستند و آن زمین تبدیل به ساختمان 3 طبقه شده است اما در دادگاه نفقه ایشان اظهار داشتند که ساختمان در فروردین ماه امسال بعد اتمام اسکلت آنجا را فروختند در صورتی که شهرداری منطقه از تاریخ 20اسفند96 اجازه ساخت وساز ندادند تا 15فروردین ماه 97 پس ایشون چطور در فروردین ماه از اسکلت ساختمان رو دراوردند؟ در صورتی که طبق بازدید اولیه ناظر شهرداری در اردیبهشت شروع به ساخت شده !!!

چطور میتونم از شهرداری مدارک نظارت اولیه و ساخت رو بگیرم و به دادگاه ارائه بدم ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید 16 مرداد97 باید به دادگاه مدارک ارائه بدم اما نمیدونم چطور میتونم از شهرداری مدارک بگیرم تا ثابت کنم که ایشون نفروختن و دروغی که در مورد فروش زدند رو افشا کنم.

سپاس از لطف شما
تابان
14مرداد97

پاسخ ها :

اكبر جافري

اكبر جافري:

خب شما بایستی از دادگاه بخوایین که از شهرداری استعلام کنه

پرسشگر :

ممنون ببخشید برای مسدود کردن حسابهای بانکی شون بهم لیستی از بانکها رو داده تا برم دونه دونه سر بزنم من ازشون خواسته بودم استعلام از بانک مرکزی بگیرند چیکار کنم تا بهم خودشون نامه استعلام از مرکز رو بدن؟

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،همین تقاضاازبانک مرکزی راازدادگاه درخواست نماییدموفق باشید