مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند رسمی خودرو

با سلام و تشکر از راهنماییهای ارزنده شما
دو ماه پیش خودرویی رو به ارزش ،150،000،000 تومان خریدم ، از کسی که من خریدم وکالت تعویض پلاک داشت ولی مالک رسمی خودرو نبود، ایشون هم به من وکالت تعویض پلاک داد، من رفتم تعویض پلاک کردم، حالا مراجعه کردم برا سند رسمی، تلفونش روجواب نمیده و از محل کارش هم که پرس جو کردم میگن کلاه برداری کرده و ناپدید شده، چون همون روز رفتیم برا تعویض پلاک قولنامه ای بینمون نوشته نشد.

پاسخ ها :

اكبر جافري

اكبر جافري:

با توجه به اینکه شما میگین خرید فروشی بینتون انجام شده پس قاعدتا عقد بیع منعقد شده و قولنامه صرفا یه وسیله اثبات بیعه و شما اگر قول نامه ای نداشته باشین بایستی به دلایل دیگه مثل شهادت شهود بیعتون رو در دادگاه اثبات کنین و پس از صدور رای به نفع شما دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنین برعلیه فروشنده و از اون طریق فروشنده یا نماینده دادگاه میاد سند رو به نام شما انتقال میده