مشاوره حقوقی رایگان - فروش1 واحد آپارتمان

باسلام و تشکر
1واحد آپارتمانی را که هنوز پایان کار نگرفته با نوشتن قولنامه ای عادی و با حضور شاهدین فروختم
(خریدار اقای مهدی و درغیاب ایشان امضای پایین قرارداد را برادر اقای مهدی امضا نموده و بغل امضا نوشته از طرف خریدار).
60درصد مورد معامله را دریافت نموده ام و مابقی را امروز و فردا میکند در قولنامه امکان فسخ معامله در صورت تاخیر در پرداخت ذکر شده. ولی متاسفانه با اعتمادی که به ایشان داشتم کلید واحد را تحویل داده ام و در آن واحد سکونت دارند مانده ام چه کنم؟

پاسخ ها :

پریسا قدیرزاده

پریسا قدیرزاده :

باسلام درصورت عدم پرداخت مابقی ثمن معامله شما ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه مبنی بر الزام به پرداخت ثمن اقدام بفرمایید.سپس اگر بازهم خریدار پرداخت نکرد از طریق تقدیم دادخواست حقوقی با خواسته الزام به پرداخت ثمن معامله اقدام کنید

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

سلام
شما میتوانید دادخواست مطالبه ثمن معامله مطرح کنید ترجیحا بر طرفیت مهدی و برادرش هردوتا