مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام
دوران عقد هستیم ٬ همسرم برای مطالبه مهریه اقدام کرد و حکم غیابی برای مهریه صادر شد٬ بیست روز مهلت واخواهی و بیست روز مهلت تجدید نظر دادند٬
1-میخام سنگ اندازی کنم و روال دادگاه طولانی شه٬ دادخواست واخواهی بدم یا اینکه صبر کنم دادخواست تجدید نظر بدم؟
2-دادخواست اعسار و قسط بندی مهریه تا زمان اجراییه میشه تحویل دادگاه داد؟
3-در حال حاضر خونه پدرم هستم٬ یک دستگاه آپارتمان با شراکت پدر خانمم خریدم برای شروع زندگی٬ مستاجر داره اون خونه٬ آیا قابل توقیف است؟

پاسخ ها :

پریسا قدیرزاده

پریسا قدیرزاده :

باسلام.هم میتوانید واخواهی انجام بدهید و سپس نسبت به رای واخواهی هم میتوان تجدیدنظر خواهی کرد2.پس از صدور رای مهریه میتوان تقاضای اعسار داد.اگر سند رسمی مالکیت داشته باشه نسبت به سهم شما قابل توقیف است.