مشاوره حقوقی رایگان - جرایم اینترنتی

با عرض سلام.
من فروشنده لوازم الکترونیکی هستم، چند روز پیش کالایی به یک مشتری فروختم و ایشان وجه کالا رو به صورت کارت به کارت پرداخت کردند، 2 روز بعد حسابم مسدود شد و بعد از پیگیری از بانک متوجه شدم که پرداخت توسط شخصی انجام شده که مبلغ فوق را یا به صورت کلاهبرداری یا هک کردن بانک انجام داده، امروز هم یک پیامک مبنی بر صدور دادنامه برای بنده ارسال گردید.
به صورت کلی نمیدونم اصلا نتیجه چیه از کجا باید پیگیری کنیم چون کلا هیچ مرجع قانونی با من تماس نگرفته متاسفانه بدون هیچ پرسشی از بنده حسابمو مسدود کردندو احتمالا حکم هم صادر میکنن. خواهشمندم در صورت امکان بنده رو راهنمایی بفرمایین.

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
شما میتوانید به بانکی که حساب دارید و مسدود شده مراجعه نموده و از مسئول بانک درخواست کنید به حکم کدام مرجع قضایی حساب شما توقیف گردیده و بر آن اساس پیگیر آن مرجع شوید که دقیقا مشخص خواهد شد از کدام دادسرا یا دادگاه است . و بانک هم مکلف است به شما پاسخ دهد . البته بهتر است از بانک کتبا درخواست کنید به شما اعلام کند و اگر امتناع کرد بگویید ذیل نامه شما بنویسد که جواب نمیدهد . چون پاسخ ندادن وی قابل پیگیری از طریق بازرسی بانک می باشد.