مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

باسلام. بنده اقدام به فروش منزل در بنگاه املاک به شخصی کردم و شخص بابت ثمن معامله 3 فقره چک داد که متاسفانه هیچکدام چکها پاس نشد و همگی برگشت شد. حال خانه در تصرف خریدار است و هیچ حق فسخی داخل مبایعه نامه وجود ندارد و خریدار هیچ تعیین تکلیفی نمیکند.البته روی چکها اقدام کردم و پرونده در دست اجرا میباشد لازم به ذکر است سند بنام خودم میباشد و گواهی عدم حضور خریدار در دفترخانه هم موجود است. حال میتوانم بدلیل پرداخت نکردن ثمن معامله قرارداد را فسخ کنم؟

پاسخ ها :

آزاده  بهنام

آزاده بهنام :

استان :

با توجه به اینکه حق فسخ در قرارداد ذکر نشده شما نمیتوانید معامله را فسخ نمایید.شما میتوانید با تامین خواسته در دادخواست مطالبه وجه خانه را معرفی و به عنوان مال توقیف نمایید.