مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملك

آيا پس از فروش ملك از طريق مبايعه نامه و وكالت بلاعزل، فروشنده مكلف به تحويل مبايعه نامه و وكالت نامه خريد خود (مداركي كه مربوط به قرارداد قبلي ملك ميشود و فروشنده از طريق آنها ملك را خريداری كرده بوده) به خريدار جديد است؟ اگر تحويل دهد چه مشكلاتی ميتواند برای فروشنده آخر به همراه داشته باشد؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

منطور شما مبهم است .لیکن وقتی شما (فروشنده) ملک را با توجه له این با بیع قبلا خریداری کرده اید وبیع به صورت صحیح واقع شده باشد .می توانید ملک را با وکالتنامه وبیع نامه قبلی به دیگری واگذار نماید .

پرسشگر :

من ملك را با نوشتن يك بيع نامه جديد و وكالت بلا عذل فروختم ولي خريدار بيع نامه قديمي كه فيمابين من و فروشنده قبلي (كه من ازش خريده بودم) بسته شده بود رو هم از من گرفت و من نميدونم به چه دردش ميخوره، آيا من كار اشتباهي نكردم كه بيع نامه قبلي خودم رو بهش دادم؟

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1-بلی 2- هیچ/یاالله