مشاوره حقوقی رایگان - الزام به انتقال سند اپارتمان

سلام
من سال 96 يك واحد اپارتمان از سازنده خريدم كه طبق قولنامه ايشان تعهد دادند ظرف مدت چهار ماه سند را به من انتقال دهد اما سند ٩٧ صادر شد به نام شخص ديگري
كه بين سازنده و ان شخص فقط يك قولنامه عادي در بنگاه نوشته شده
درحال حاضر بين سازنده و صاحب سند اختلافاتي وجود دارد و سند را به من انتقال نميدهند
تا به حال چندين بار اظهارنامه براي سازنده فرستادم كه طرف قولنامه من هست اما توجه نكرده و گفت برو شكايت كن
من از سازنده قولنامه با كد رهگيري دارم
ايا ميشود الزام به انتقال سند اقدام كرد?

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر سازنده از سوی مالک یا مالکین حق فروش داشته شما می توانید علیه او ومالکین ملک دادخواست الزام به تنظیم سند تقدیم دادگاه نمایید.