مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام خدمت شما.چند ماه پیش فردی با مراجعه به مغازه اینجانب موبایلی خرید و قرار شد چند روز بعد پولش بده. با وجود گذشت چند ماه پول نداد و در آخر گفت پول نمی دهم و هرکار میخوای بکن.آیا میتوانم به جرم خیانت در امانت از او شکایت کنم.کارتن گوشی هم نزد خودم میباشد.قیمت گوشی هم دو میلیون و پانصد تومن است.ممنون میشم پاسخ اینجانب رو بدهید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

باوصف موضوع که خرید کرده وقرار بوده پولش را بدهد ونداده خیانت در امانت نیست می بایست دادخواست مطالبه وجه به شورای حل اختلاف بدهید

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام .آیا به صورت امانت تحویل دادید؟
در غیر اینصورت اتهام خیانت در امانت درست نیست
و در اکثر مواقع دادگاه کیفری قرار منع تعقیب صادر و پرونده وجهه حقوقی داره و باید مطالبه وجه از طریق شورا اقدام کنید .و اگر شهود دارید عالیه