مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام ببخشید من سال 96 برای مهریه اقدام کردم و چون مهریه خیلی زیادی نداشتم و دنبال طلاق بودم اجرای حکم نرفتن ولی رای گرفتم ولی اجرای حکم نرفتم و اعسار شوهر هم رد شد دنبال نگرفتم تا امسال که قیمت سکه بالا رفته بردم پروندمو اجرای حکم بردم خواستم الان که تازه پروندمو بردم برای اجرای حکم به همان رای و نرخ پارسال حساب میکنن یا نه به نرخ قیمت امروز سکه دوباره محاسبه میکنن دادگاه ممنونم

پاسخ ها :

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

سلام.اگه موضوع مهریه سکه س همون سکه رو بخواین

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

اگر مهریه شما سکه بوده و حکم دادگاه به سکه تمام بهار است، در صورت وصول به شما سکه می دهند و نرخ امسال و سال گذشته نیست. و شما سکه دریافت می کنید که الان قیمتش در بازار مشخص است.