مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از رئیس سازمان نظامپزشکی شهرستان ..... اصفهان

باسلام عمل زبیایی بینی داشتم ولی متاسفانه بینی بنده کج و راه تنفسیم به مشکل خورده موضوع را به نظامپزشکی ..... شکایت کردم و آنها بنده را به دوپزشک متخصص ارجاع دادن و پزشکان متخصص هم قصور پزشک بنده را تائید کردن ولی نظامپزشکی رای بنده را به سود پزشکم صادر کردن رفتم روی رای صادر شده اعتراض بزنم رسیدگی نمیکنن اصلا و ابدا بنظر شما چکار کنم راهنمایی بفرمایین ممنون

پاسخ ها :

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

سلام.شکایت کنید دادسرا شعب ویژه جرایم پزشکی...سریع و بی تعارف رسیدگی میشه

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام.اگر رسیدگی نمی کنن تخلف هست و ... پیگیری اون راه و روش دیگری داره...در حال حاضر به نظر سریع ترین راه شکایت در دادسرای عمومی است.از پزشک مذکور