مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خلع ید

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مشاوران دادراه.
اینجانب ملکی به صورت مزایده ای از بانک بصورت شرایطی خریداری نموده. که مالک قبلی مبادرت به اجاره بدون اذن اینجانب نموده. درخواست مشاوره و تنظیم دادخواست و چگونه مستاجر را از ملک بیرون کنم. چقد زمان برای این پرونده لازمه. پول مستاجر با من است. مستاجر پول به صاحب خانه قبلی داده. اگه صاحب خانه قبلی نخواهد پول بهش بده تکلیف چیست. با سپاس فراوان ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

باسلام.ابتدااظهارنامه ارسال سپس دادخواست تحویل ملک بدین بطرفیت بانک و فروشنده

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام.سوال شما کمی مبهم است. همین که به صورت شرایطی خریداری کردید یعنی ابتدا مدارکتون بررسی بشود سپس ارایه روش شود.چون ممکنه راهنمایی اشتباه باشد.