مشاوره حقوقی رایگان - شکایت لیزینگ خودرو

‏سلام. از پستهای آموزشی ممنون و اما یک پرسش: یک ماشین لیزینگی سال 83 خریدم و تعدادی قسط هم دادم اما الان گیر داده اند چک و سفته را اجرا می گذاریم. جدا از اینکه حساب جاری چکم را 10 ساله بسته ام شکایت لیزینگ حقوقی است یا کیفری؟ و برای فرار از پرداخت دیرکرد چه کنم؟ باقی اقساط را میپردازم ولی با دیرکرد بالای 20 میلیون میشود و خودرو هم 7 ساله توسط همین لیزینگ خوابیده. در ضمن در چه شرایطی و چه اموالی توقیف میشود؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام...سوال شما مبهم است و نیاز به بررسی مدارک هست.

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام فقط بصورت توافقي ميتوان جريمه ها را كم كرد و كليه اموال منقول و غيرمنقول شما قابل توقيف ميباشد مگر مستثنيات دين كه عبارت است از يك خانه در حد عرف و وسايل ضروري زندگي و وسايل كار