مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل زیرزمین خلاف به مشاع و قصد ایجاد کسب و کار

سلام
ساختمان ما دارای زیرزمین غیر مجاز بود که سازنده آن پس از گرفتن حکم تخریب از جانب ما،در پایان کار قسمتی(30 متر ) از آنجا را تبدیل به انباری و مابقی (150 متر )را مشاعات کرده. قسمت انباری را نیز به یکی از واحدها فروخته(با سند ). حال ایشان قصد راه اندازی کسب و کار دارد (در ساختمان ملکی ندارد ). آیا امکان اینکه ایشان توانسته تبدیل به تجاری کند وجود دارد؟ ما چه کنیم؟
در ضمن ایشان برای ورودی زیرزمین فضایی از پارکینگ را بصورت غیرمجاز گرفته است.

پاسخ ها :

دامون صادقي

جناب آقای دامون صادقي :

با سلام ابتدا به شهرداری مراجعه نمایید واگر غیر مجاز ساخته است تقاضای اعمال ماده صد نمایید وچون جزء مشاعات هست نمیتواند دخل وتصرف شخصی نماید