مشاوره حقوقی رایگان - نمونه متن دادخواست عدم حضور جهت تحویل ملک و تنظیم سند

سلام عرض ادب خسته نباشید. مدت یکسال میشود که ملک ویلایی عرصه و عیان را خریداری نموده ام و مبلغی را بعنوان بیعانه به فروشنده طبق مبایعه نامه پرداخت نموده ام ولی فروشنده در تاریخ مقرر ملک فوق را تحویل نداده و متواری میباشد و در تاریخ تنظیم سند هم در دفتر خانه حضور بعمل نرسانده و من در هر دو مرحله عدم حضور دریافت نموده ام من چه نوع و چه متن دادخواستی میبایست بر علیه ایشان در دادگاه تنظیم نمایم. با سپاس

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.دادخواست الزام خوانده به حضور در دفتر خانه جهت انتقال رسمی سند.یاالله

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. دادخواست تنفیذ مبایعه نامه،الزام به تنظیم سند رسمی و اگر خسارت وجه التزام هم در قرارداد مقرر شده است، آن را هم می توانید مطالبه کنید. برای راهنمایی بیشتر تصویر قرارداد را ایمیل کنید. موفق باشید.