مشاوره حقوقی رایگان - نفقه معوقه و جاريه

باسلام و احترام
من به مدت 2سال و 10 ماه هست كه ازدواج كردم و در دوران عقد هستم اما دوشيزه نيستم
همسرم حدودا 11ماه پيش برسر بحثى بعد از كتك فراوان و فحاشى و بى احترامى منو ترك كرد و حتى در اين مدت من بارها براى آشتى پيش قدم شدم ولى ايشون امتناع كرد ولى خودش براى الزام به تمكين اقدام كرد و من هم درجواب درخواست تهيه مسكن و اثاث البيت دادم. نفقه من ماهيانه 2سكه تمام بهار آزادى هست و اين داخل سند ازدواج ذكر شده و ايشون امضا كرده و دادگاه نفقه هم در دو نوبت تشكيل شده، اما قاضى پرونده كاملا و به طرز عجيبى تماما حق رو به شوهرم داد و حتى گفت من سكه رو كم مى كنم حتى اگه توى سند باشه، از طرفى من براى نفقه معوقه و جاريه اقدام كرده بودم، خواستم ببينم امكانش هست قاضى نفقه رو كم كنه ؟؟ با وجود اينكه دو سكه در سند ازدواجم اومده؟ و اينكه ايشون خونه با اجاره ماهانه 350 اجاره كرده و تمامى خرج ها و هدايايى كه براى من گرفته رو هم به دادگاه ارائه داده با اينكه خيلى هم زياد نبوده شايد در مجموع 20ميليون تومن، اما نفقه معوقه ام 120ميليون شده، ايشون تمكن مالى لازم رو داره اما تمامى اموالشو به نام شخص ديگه اى زده و خودش رو كارگر معرفى ميكنه درصورتى كه صاحب كار هست و به دادگاه گفت توان پرداخت ماهى دوسكه رو ندارم، حالا چقدر و چطور قاضى ممكنه نفقه معوقه رو كم كنه؟؟ و ايا نفقه جاريه رو هم ميتونه كم كنه ؟؟ تاچه مقدار؟؟
باتشكر از شما

پاسخ ها :

نفقه نفقه معوقه نفقه جاریه