مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده

سلام خدمت شما کارشناس محترم. بنده شاغل در یکی از ارگانهای شبه دولتی در حمل ونقل ریلی هستم و مسافر خانمی داشتم که آدرس و شماره یکی نفرات در شهرهای شمالی را خواسته و بعد ایشان شماره تماس بنده را خواستار شده اند ولی ایشان بعد گذشت حدود 3ماه شروع به درخواست پول از من و اسامی و شماره تلفنشان کرده وقتی گفتم تونم رفته دادگاه از من شکایت کرده اند که من برایشان مزاحمت ایجاد کرده ام در صورتی که بنده همچین صحبتی با ایشان نداشتم به خاطر شرایط کار و خانواده هم نمیدانم چه کاری باید انجام بدهم لطفا راهنماییم کنید. با تشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم .کلمات(اسامی وشماره تلفنشان )نا مفهوم است.عند الزوم تماس بگیرید.یاالله