مشاوره حقوقی رایگان - سهم

با سلام خسته نباشید پدر و مادر من انشالله 120سال عمر کنند و سایه شون همیشه بالای سر ما باشند ولی پدرم پارسال به نام چهار نفر از فرزندانی که متأهل بودند و درکنارش هستند برای هر کدام از بچه ها یک خانه ای بنامشان زده ولی من یک شهر دیگه ای هستم و هیچ چیز بنامم نزده البته با سه نفر دیگه که مجرد هستند هم باز بنام نزده البته من هم متاهلم چطور به پدرم بگویم که خانه ای که به زبان خود گفته به نام شما میزنم زودتر اقدام کند چون خانه ویلایی هست میترسم همه بعد ادعا کنند و بگویند ما هم سهم داریم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خانه چه ویلایی باشه چه نباشه اگه بنام پدرتون بماند همه وراث سهم دارند

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.این سوال شما حقوقی نیست وشخص تا زنده است می تواند بخشی یا همه اموالش را به نام هرکسی که می خواهد ،بزند.یاالله