مشاوره حقوقی رایگان - فروش موتور

سلام خسته نباشید من یه موتور فروختم به خریدار نصف مبلغ رو گرفتم موتور رو تحویل دادم ولی مدارکاشو ندادم بهش تا مابقی پول رو بریزه ولی نریخت زنگ هم میزنم میگه وضع مالیم خرابه میگه هر کاری دوست داری بکن حالا میخواستم بدونم چجوری میتونم مراحل قانونیش رو طی کنم با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. اگر قرارداد مکتوب دارید باید طبق قرارداد عمل کنید ولی اگر در قرارداد در مورد این موضوع اشاره ای نشده است، باید برای مطالبه وجه به شورای حل اختلاف مراجعه کنید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،برای وی ابتدااظهارنامه بفرست.موفق باشید