مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام
آیا یک مرد میتواند زن ثبتی و دائمی خود را بصورت صیغه ای با دو نفر شاهد غیابا طلاق بدهد و ثبت واقعه ی طلاق را از دادگاه بخواهد و دادگاه اقدام به صدور رای مبنی بر اجرای واقعه طلاق در دفترخانه ثبتی همراه با پرداخت حق و حقوق زوجه کرده است و قابل ذکر است که مهریه قبلا بصورت عند المطالبه و بصورت اقساطی و از طریق اداره ثبت دریافت شده است.
مرد اما به دلیلی عدم پرداخت حق و حقوق به مدت 17 سال است که از اجرای این حکم امتناع میکند. به همین دلیل طلاق هیچگاه ثبتی نشده آیا زن میتواند برای این مدت 17 ساله طلب نفقه بکند ؟
درضمن پس از صدور این حکم در این مدت مرد اقدام به ترک منزل نموده است ( منزل پدری زن محل سکونت بوده است )

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی ولی بسیار سخت وتخصصی.یاالله

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. چون صیغه طلاق جاری شده است و دادگاه هم حکم داده است بعید است بتوان نفقه دریافت کرد ولی زوج به خاطر عدم ثبت واقعه ازدواج محکوم خواهد شد.