مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودرو

با سلام و احترام
برادر من با یک خودرو که پارک کرده بود کمی مالیده و سپر به سپر مالیده شده. برادر من احساس کرده که خسارتی نشده و سر صحنه نمونده. امروز صاحب ماشین خسارت دیده اومده دم در و تقاضای خسارت کرده. برادر من میگه که من چیزی احساس نکردم ولی در اونجا حضور داشتم و خودرو خیلی بد پارک کرده بود.
اگه برادر من قبول نکنه که به ماشین ایشون برخورد کرده از نظر حقوقی مشکلی برای برادرم پیش نمیاد؟
ممنون میشم سریع پاسخ داده بشه
با تشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بستگی به دلیل طرف مانند شاهد دارد.یاالله