مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

بنده با دختر خانومی اینترنتی آشنا شدم من اهل تهران اون دختر اهل کرمانشاه هست ایشون با فریب که بنده رو بخاطر اعتقادات مذهبی دوست دارن وارد رابطه برای ازدواج شدن و طی این مدت پولهای با بهانه های واهی از بنده گرفتن بصورت قرض که پس بدن بعدا آخر ماجرا بنده متوجه شدم ایشون دوست پسر دارن و علاوه بر اینکه به بنده علاقه ندارن نیتش های خالی کردن حساب بانکی بنده بوده و کلی منو با دوست پسرش و برادرش تهدید کردن در صورت شکایت
حالا سوال من اینه من میخوام از ایشون برای کلاهبرداری شکایت کنم

باید از تهران شکایت کنم یا کرمانشاه؟؟؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر از تهران وجه را واریز کردید محل وقوع جرم تهران است و می توانید تهران شکایت کنید

پرسشگر :

ممنون پول به صورت کارت به کارت بوده و از تهران ریختم به حساب ایشون تو کرمانشاه بوده حالا میتونم تهران شکایت کنم درسته؟

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به نظرمن جرمی صورت نگرفته است.موفق باشید

پرسشگر :

بنده پول و رو دادم به ایشون قرض پس بدن بعدا بنده رو تهدید به قتل کردن در صورت شکایت بنده تهدیدی که جدی هم بوده چون یکی از برادر های این دختر هم پلیس به ضرب گوله کشته میشه بیشتر توضیح بدین آیا با این توصیفات هم به نظر شما قضیه کلاه برداری نیست؟منتظر جوابتونم ممنون

اصغر  بهمن آبادي

جناب آقای اصغر بهمن آبادي :

شما می توانید شکایت علیه برادر آن خانم و آن آقا به اتهام تهدید به ضرر های شرفی و نفسی مطرح نمایید. در صورتیکه با قصد فریب و سوء نیت اقدام به طرح دوستی کرده باشد و بعداً پول شما را به نفع خود تصاحب کرده باشند مصداق کلاهبرداری می باشد.