مشاوره حقوقی رایگان - خواهشا کمک کنید

با عرض سلام.
حدود یکسال و نیم پیش زمینی را در یک شهرک 32 پلاکی خریداری کرده و شروع به ساخت نمودیم. 13 پلاک در این شهرک ساخته شده و صاحبین در آن مستقر میباشند.
زمین خریداری شده دارای پروانه و مجوز ساخت بوده و همچنین دارای امتیازات برق و آب نیز بوده.
الان حدود 80 درصد ساخت تمام شده و در مرحله نازک کاری هست که جهاد کشاورزی دستور توقف ساخت رو داده و ادعا داره که پروانه های صادر شده برای شهرک غیر قانونی هست و در داخل بافت روستا نیست!!!! ایا من مسئول صادر شدن پروانه های به فرض مورد دار هستم؟
خواهشا کمی راهنمایی کنید. کل زندگیمون تبدیل به استرس شده چون در این شرایط سخت اقتصادی تمام زندگیم رو هزینه کردم و الان هم نمیدونم که باید چکار کنم. واقعا چند روزه 2 تا خانواده داغون شدیم ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.توصیه می کنم.در همین وضعیت ساکن شوید تا مشکل جهاد ودهیاری حل بشه.یاالله