مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

باسلام
بنده منزل مسکونی دارم که سند آن به صورت مبایعه نامه است پسرم در آن منزل سکونت دارد من به او گفتم که تخلیه کند اما این کارو نمیکند میخواهم شکایت خلع ید مطرح کنم آیا با مبایعه نامه و شاهد که منزل متعلق به من است میشود یا قاضی قبول نمیکند.پسرم هیچگونه اجاره نامه یا قراردادی ندارد

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام شما باید دادخواست اثبات مالکیت و خلع ید مطرح نمایید دادگاه ابتدا به دلایل مالکیت رسیدگی و در صورت اثبات حکم بر خلع ید میدهد . همچنین میتوانید اجرت المثل ایام تصرف ایشان را نیز بخواهید